Изборник Затворити

“Postoji snaga koja se nikada ne gubi. Snaga tradicije, snaga porodice, snaga ljubavi.”

– MILAN SPASIĆ

LIČNA KARTA VINARIJE

Kapacitet podruma: 200.000 lit
 
Sopstveni zasadi: 7 ha
 
Sorte u sopstvenim zasadima: Tamnjanika
 
U kooperaciji: 12 ha
 
Etikete u proizvodnji: Tamnjanika, Tamnjanika lekcija, Dar, Aždaja, Rujno, Despot
 
Prijem gostiju u vinariji: Sala za degustaciju 68 mesta, 8 soba, 4 apartmana

Posetite nas

Spasići od uvek veruju da put ka blagodatnom načinu života vodi kroz nekoliko jednostavnih, ali važnih stvari. A to su uvažavanje vina, hrane i umetnosti. Spasići znaju da bi Župa mogla da bude centar za takav način života, jer se tu proizvodec vina koja i danas pripadaju društvu velikih vina. Pozivamo vas da nas posetite u vinariji kako biste iskusili ovu filozofiju iz prve ruke. Na jedini pravi način – kroz lično iskustvo.

Obilazak, degustacije i domaći specijaliteti

Vinarska kuća Spasić je jedna od vinarija koja nudi obilaske, degustacije, kulinarske i zabavne programe. Naša posvećenost gostima je na daleko poznata. Nudimo različite vrste degustacija vina iz sopstvene proizvodnje, ali i vina iz čitave Župe. Za svakoga: od početnika, do najzahtjevnijeg ljubitelja.

U ponudi je i mogućnost organizacije različitih ličnih, porodičnih ili korporativnih dešavanja. Proslave, venčanja, tim bilding, šta god Vama bude zanimljivo.

U vinariji postoji i mogućnost plaćanja platnim karticama.

Izgradnjom osam soba i četiri apartmana sa nekih 35 ležajeva u okviru vinarije došli smo u priliku da se sa svojim gostim družimo duže. Udoban i prijatan smeštaj, dobra domaća hrana sa župskim specijalitetima, odličan izbor vina – sve to je prilika za višednevni boravak u vinariji. Bilo kao nekoliko dana odmora, bilo kao produženi vinski vikend ili samo kao prenoćište posle produžene degustacije i kasne noćne zabave.

U našoj galeriji možete videti nekoliko fotografija koje prikazuju našu degustacionu salu i smeštajne kapacitete.

OBILASCI I DEGUSTACIJE

Javite nam se ako želite da obiđete vinograde i vinariju, ili ako želite da u našem prostoru zajednički organizujemo neki događaj ili proslavu. Takođe, kod nas možete provesti i nekoliko dana odmora ili produženi vikend za ljubitelje vina.

Rezervacija smeštaja:
+381 64 31 25 877 

Na predlog iz opštine Aleksandrovac naša vinarija je 8. januara 2021. dobila priznanje i nagradu za doprinos razvoju turizma. Nagradu je dodelila Regionalna privredna komora Kruševac.