Изборник Затворити

Uslovi korišćenja

Poštovani posetioci, molimo Vas da, pre korišćenja ove Internet prodavnice, pažljivo pročitate sledeće uslove. Svaka poseta ovom sajtu, kao i kupovina, podrazumeva da ste pročitali ove uslove korišćenja i da se sa njima slažete u celosti. U slučaju da su oni za Vas iz bilo kog razloga neprihvatljivi, molimo Vas da ne koristite ovu Internet prezentaciju.

Korišćenjem bilo kog dela ovog portala, smatraće se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima, kao i da prihvataju korišćenje sadržaja ovog portala isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost.

Vinarska kuća Spasić može revidirati ove Uslove bilo kada, ažuriranjem ovog dokumenta. Povremeno posećujte ovu stranicu kako biste pregledali Uslove koji trenutno važe, zato što su oni za Vas obavezujući. Određene odredbe ovih Uslova mogu se zameniti izričito navedenim pravnim obaveštenjima i uslovima dostupnim na određenim stranicama ove lokacije.

Opšti uslovi poslovanja

Opšti uslovi poslovanja ove online prodavnice sastavljeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača i međunarodnim kodeksima za e-poslovanje.

Kod registracije u sistem internet prodavnice, posetilac sajta Vinarska kuća Spasić prijavljuje svoje korisničko ime i lozinku. Nakon što se registruje, posetilac postaje korisnik i stiče pravo na kupovinu.

Kupovina je moguća i bez registracije, ali tada svoje podatke (koji su nam neophodni za dostavu narudžbine) ostavlja prilikom procedure za završetak naručivanja.

Opšti uslovi poslovanja podrazumevaju delovanje internet prodavnice Vinarska kuća Spasić, prava korisnika, i poslovni odnos između ponuđača i kupca.

Dostupnost informacija

Ponuđač se obavezuje da će kupcu uvek osigurati sledeće informacije:

1. kontakt adrese, koje omogućavaju brzu i efikasnu komunikaciju (e-mail, telefon)

2. bitne karakteristike robe

3. dostupnost proizvoda (svaki proizvod ili usluga, koja je u ponudi na internet stranici, trebalo bi da bude dobavljiva u razumnom roku; u suprotnom, kupac će biti obavešten o nemogućnosti isporuke)

4. uslove dostave proizvoda ili izvršenje usluga (način, mesto i rok dostave)

5. sve cene moraju biti jasno i nedvosmisleno određene i vidljivo prikazane, sa informacijama o tome da li su uključeni porezi i troškovi prevoza (generalno u Internet prodavnici na sajtu Vinarska kuća Spasić: sve cene su iskazane sa uključenim porezima, a troškovi prevoza nisu iskazani – njih kupac plaća po tarifi kurirske službe koja vrši isporuku)

6. način plaćanja

7. vremensko ograničenje ponude

Važne napomene

1. Istaknute cene su sa PDV-om i važeće su u trenutku porudžbine. Isporuka vina je moguća isključivo na teritoriji Srbije. Isporuka se vrši putem kurirske službe, na adresu koju ste naveli prilikom poručivanja. Troškove dostave snosi poručilac vina.

Platićete kuriru prilikom isporuke. Troškovi transporta idu na račun kupca (prema tarifi kurirske službe koja vrši isporuku).

2. Fotografije proizvoda prikazane na sajtu Vinarska kuća Spasić se mogu razlikovati od stvarnog proizvoda.