Изборник Затворити

Transport i dostava

Sve ono što ste naručili plaćate, za sada, pouzećem prilikom preuzimanja robe. Ako želite da platite sa računa svoje firme, napišite nam to prilikom naručivanja i dobićete predračun. U tom slučaju narudžbinu ćemo isporučiti po primljenoj uplati.

Robu dostavljamo kurirskim službama i troškove transporta će platiti naručilac, prema važećem cenovniku kurirske službe. U pojedinim slučajevima transport ide i našim dostavnim vozilima, ili je možete lično preuzeti kod nas (magacin u selu Tržac ili magacin u Beogradu – ostavite napomenu prilikom naručivanja ako to želite). U većini slučajeva rok za isporuku je 3 do 4 dana. U slučaju, da robu ne primite u normalno predviđenom roku, molimo Vas da nas obavestite telefonom ili e-mail porukom, kako bi mogli da rešimo problem.

Sve cene u našem online katalogu su iskazane sa uračunatim porezom. Na cenu robe prikazanu u našem online katalogu dodaje se jedino cena transporta, i to se iskazuje odvojeno u računu koji vidite prilikom naručivanja. U slučaju da robu preuzimate kod nas, transportnih troškova nema.

Još uvek nismo u mogućnosti da naručenu robu isporučujemo van Srbije. Razlog za takvu odluku leži u činjenici da različite zemlje imaju i različite propise oko uvoza alkoholnih pića. Takođe, transportni troškovi su, obzirom na cene i način pakovanja proizvoda koje nudimo, previsoki za slučaj transporta van Srbije. Molimo Vas da za ovo imate razumevanja.